Vanaf heden is er een actieve ledenstop. Nieuwe seniorleden zullen op de wachtlijst komen te staan.
De ledenstop is van toepassing voor senior jaar- en senior zomerlidmaatschappen.

Een ledenstop klinkt natuurlijk niet sympathiek, echter willen wij bijdragen aan zoveel mogelijk speelmogelijkheden voor bestaande leden.

Aanmelden T.V. Overhout lidmaatschap

VOOR NIEUWE LEDEN GELDT INSCHRIJFGELD VAN € 22,50

Tennis Vereniging Overhout

Onze tennisvereniging bestaat al geruime tijd, maar is sinds 2015 pas echt aan het verenigen! De vereniging beschikt nu over een actief bestuur en commissies en deze zorgen ervoor dat alle leden steeds actiever worden binnen de vereniging. Wil je ook bijdragen aan diverse activiteiten binnen de vereniging? Meld je dan hier aan via secretaris@tsoverhout.nl. We kunnen altijd extra handjes gebruiken!

Er is nu een Huishoudelijk Reglement en er is een Notariële Akte opgemaakt waarin de werkwijze van de vereniging staat beschreven. Deze zijn allemaal op te vragen bij het bestuur. Ook zijn de notulen van alle vergaderingen beschikbaar voor alle leden van T.V. Overhout op aanvraag.

Lees hier onze VISIE!

Leden van de tennisvereniging Overhout spelen op de buitenbanen van het park Overhout. Er kan voor een gereduceerd tarief een binnenbaan gehuurd worden via de bar.

Jaar-, zomer- en winterlidmaatschap

KNLTB Bondspas
Zonder pasfoto ontvang je geen KNLTB Bondspas!

De pasfoto kan je uploaden in het systeem of mailen naar secretaris@tsoverhout.nl.

Jaar-, zomer- en winterlidmaatschap
Met het jaarlidmaatschap kan je het hele jaar buiten spelen van 1 april tot 1 april, het zomerlidmaatschap loopt van 1 april t/m 30 september en het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Ben je reeds alleen zomerlid, dan kan je voor slechts €60 ook winterlid worden. Het is voordeliger om jaarlid te zijn.

Voor nieuwe leden gelden inschrijfkosten van €22,50.

Algemene voorwaarden:
Algemene voorwaarden inzake lidmaatschap Tennisvereniging Overhout